Safaritent huren Zuid-Holland

Safari tent huren Zuid Holland, Safaritent huren Zuid-HollandFijn kamperen in Zuid-Holland zonder alle kampeerspullen in te hoeven pakken. Zonder dat je met een matje op de (koude) grond slaapt. Zonder dat je hoef te koken op een camping gasstelletje. Kortom: puur comfort maar wel het gevoel van kamperen in een tent. Zelf ervaren? Kom dan een ingerichte safaritent huren in Zuid-Holland!

Zo’n sfeervolle tent huren in Zuid-Holland kan zowel in een bosrijke omgeving als aan de zee. En u kunt ze boeken met korting dankzij onze kortingskaart. Deze is het gehele jaar door geldig!

Waar een safaritent huren in Zuid-Holland?

Willekeurig gekozen in willekeurige volgorde:

  • De Zeehove, Oostvoorne
    Prachtige locatie voor watersporters. Deze camping is namelijk gelegen aan het Brielse meer, een heus watersportgebied.
  • Safritop / De Krabbeplaat, Brielle
    Ook deze camping biedt genoeg vertier voor liefhebbers van open water. Er is zelfs een waterskischool aanwezig!
Bekijk aanbod campings

Stevige safaritent huren met veranda

De compleet ingerichte safaritenten, ook wel lodgetenten genoemd, zijn gemaakt van onverwoestbaar canvasdoek met een stalen frame. De safaritent is van alle gemakken voorzien. Zowel van binnen als van buiten. Binnen is de tent helemaal ingericht met meubels, een comfortabel bed, sanitair en een keuken. Buiten kun je heerlijk genieten op de veranda voor de tent.

Bezienswaardigheden in Zuid-Holland

Safari tent huren Zuid Holland, Safaritent huren Zuid-HollandBezoek eens de gezellige haventjes van vestingstad Brielle en het voormalig vissersdorp Zwartewaal. Brielle is een vestingstad. Dat is te zien aan de muren, wallen, bastions en andere verdedigingswerken die de stad omringen. Deze moesten de burgerbevolking beschermen tegen aanvallen van buitenaf. Door de eeuwen heen hebben verschillende indringers geprobeerd om Nederland te veroveren. Dat zij hebben geprobeerd de indringers buiten te houden is nog goed te zien.

Met korting kamperen

Met de Glamping Camping kortingskaart profiteert u bij onze aangesloten campings in Zuid Holland van mooie kortingen. De kortingskaart kost u nog geen tientje. Kortingen kunnen oplopen tot 15% of zelfs 20%, afhankelijk van uw gekozen camping. Bovendien is de kaart het hele jaar door geldig en kunt u deze in heel Europa gebruiken. Bijvoorbeeld als u elders in Nederland wilt kamperen, of misschien in Duitsland of Frankrijk.

Ja, ik wil korting!
new icon
New
save icon
Saved
icon guide
Guide
menu icon
Menu